vrijdag 20 april 2012

Catrice Defining Duo Blush

hai allemaal,
vandaag is er een artikel HALLELUJAH!
zullen je wel denken want ik heb de laatste tijd helemaal niks geplaatst.
Dus bij deze een artikel.

Het gaat allemaal over de catrice blush die ik bij de 1+1 dagen bij de Kruidvat heb gehaald.
Ik gebruik altijd mijn blushes uit mijn Yves Rocher pallete.
Maar toen dacht ik bij me zelf 'Milena je moet is beginnen aan een budget single blush'
en waarom dan niet gelijk van catrice?
hier de eerste foto's zoals je ziet een leuke blush niet te veel gedoe op de voorkant gewoon wat we gewend zijn van catrice.
en natuurlijk van de zijkant.


zoals je ziet misschien \is het 'perzik' achtige gedeelte matt en het roze gedeelte is met een simpele shimmer.
De kleur samen is een beetje 'heavy' voor mij omdat mijn wangen van nature al heel rood zijn dus ik heb expres de wat bruinere versie genomen al vind ik alsnog de blush zelf nog te zwaar voor mij. Dus wat ik doe  is als eerste het matte deel op mijn wangen als basis en bij mijn appels van mijn wangen doe ik een beetje roze die met de shimmer en dan is de kleur wel mooi vind ik zelf.

donderdag 5 april 2012

Maybelline Dream Mat Powder

Laatst had ik een artikel geschreven over deRimmel Lipstick want ik ging weer even naar de Etos daar had ik nog een ander product gekocht. Dat was de Maybelline Dream Mat powder, dat is dus voor na je foundation etc. en het is een compacte poeder dus dat is handig voor onderweg!.
De dream mat had ik al bij andere mensen gelezen valt dus wel in de smaak. Het is een budget poeder met een goede pigmentatie dus een prima poedertje.

De poeder heeft een grappige uitrusting

maandag 2 april 2012

Vogue lippen balsem

vorige zomer was er een jaarlijkse markt in de kinkerstraat in A'dam.
zoals gewoonlijk ga ik daar altijd vrolijk naar toe met een zak geld opzak voor een paar leuke spulletjes.
En toen vond ik mijn lippen balsem terug van die zomer! Dus ik dacht laat ik dat even reviewen. Want dit merk is bekend vooral als de wat goedkopere deo's onder de deo's.

hieronder het leuke potje vrij simpel met zoals je waarschijnlijk ziet de smaak en het merk. En natuurlijk de inhoud van het potje! het is een beetje een chemische kleur echt watermeloen rood met fijne glitter. Ik kon ook een foto laten zien met een beetje op mijn hand maar het is zo transparant dat je het eigenlijk niet ziet en alleen een glans ziet.
En hier nog even de inhoud voor diegene die alle chemische troep wil googlen ;-) en zoals je ziet veel parabenen.
Hoe de lippen balsem mij zelf bevalt is niet slecht of goed het is precies hetzelfde als vaseline met ook veel troep erin en zelfde soort gevoel op je lippen. Maar voor 1,- kon ik het niet laten liggen het was gewoon een soort hebben dingetje.