dinsdag 14 augustus 2012

DIY: 3 in 1 masker!

Do It Yourself, dit concept vind ik echt geweldig haha daarom heb ik nu zelf los uit de pols een masker en een scub in 1!. Dan denk je vast van maar dat is toch geen 3 in 1? maar geloof me dat komt later! dus lee lekker verder :)


zondag 12 augustus 2012

Hema Longlasting lipgloss

Finally weer een blogspost :p hihii en vandaag gewoon over een lipgloss van de Hema :) lekker budget.
Ik was zelf altijd wel een fan van de Hema lipglosses in een flacon zoals deze hierzo maar de tubes vond ik 3 keer niks! het werkte gewoon niet tot dat ik weer opzoek ging en ik bij deze uitkwam deze heb ik al een tijdje dus ik weet niet meer of ie nou limeted edition is of gewoon vaste collectie.

maandag 6 augustus 2012

NOTD: Arizona Nails

Ik was gisteren bezig met Youtube filmpjes te bekijken(oude) en toen kwam ik bij Arizona Nails van Cutepolish dat is echt een geweldig Youtube account voor als je een beginner bent voor het maken van nail art. Zelf ben ik er geen kei in als ik eerlijk ben ;) maar ik vind het altijd zo tof om te zien hoe ze dat elke keer doet en ik dacht dit moet ik ook kunnen met de spullen die ik in huis heb. Het enigste is wat anders is dat ik een soort gif groene ondergrond heb ipv de mooie kleur van arizona green tea. Maar dat koop ik wel een keer :)

vrijdag 3 augustus 2012

Moodboard

Iedereen voelt zich anders, de 1 heel blij de ander voelt zich niet goed. Ook heeft iedereen in eigen mening we mogen dan ook blij zijn dat je hier je mening vrij mag zeggen. Dat wat ik hier nu typ is ook een mening. Daarom was ik aan de slag met een zogenaamd 'Moodboard' je schildert of tekent het in je eigen kleuren plakt er van alles op en geeft het je eigen twist hiervan mij eigen resultaten :) enjoy!